Cum se creează un regim zilnic de îngrijire a pielii

Adevărata frumusețe vine din pașii mici pe care îi fac zilnic, în câteva minute, în fiecare zi. O alimentație bună, un stil de viață sănătos și gesturi mici de îngrijire a pielii de zi cu zi au mai multă influență decât a merge la spa ” 3-în-3 luni pentru a trata pielea, sau de a face o masca.

În acest articol vom concentra pe rutina de zi cu zi de îngrijire a pielii

De regulă, după curățarea pielii (care este cel mai important pas al oricărei îngrijiri zilnice a pielii), este necesar să se aplice produse de la mai ușor la cele mai grele, în termeni de texturi. Deci, ar trebui să înceapă prin a avea produse pe bază de apă și gel, și termina cu creme și uleiuri. De asemenea, ar trebui să fie păstrate în minte că produsele care sunt concepute pentru a face tratamente cum ar fi produse pentru acnee sau séruns concentrate, ar trebui să fie aplicate cel mai apropiat pielii posibil.  Sugestia noastră pentru îngrijirea zilnică a pielii se aplică tuturor oamenilor, indiferent dacă este bărbat sau femeie, și utilizarea de produse naturale sau obișnuite. http://ingrijit-corpul.info/max-potent-oferta-comanda-compozitie-pret-efecte/

Diferența dintre rutina obișnuită și rutina este naturală numai în ingrediente

Lumea frumuseții naturale, are aceleași tipuri de produse de curățare, tonice, séruns, uleiuri și creme, care sunt din ce în ce mai multe branduri convenționale vândute pe piață. Dacă sunteți tentat să pierdeți curățarea pielii dimineața, întrebați-vă cât de des se schimbă perna de pe pernă. Mai probabil că a fost schimbat doar o dată pe săptămână. Adică, pielea lui, se acumulează murdărie, transpirație și sebum, nu pentru o noapte, ci și pentru toate cele anterioare.
Vă recomandăm să alegeți un purificator, moale și revigorant, pentru a curăța pielea și pentru a vă trezi simțurile. Aplicați produsul pe pielea uscată, masați bine cu mișcări circulare, acordând o atenție deosebită zonelor care tind să acumuleze mai multă murdărie: în colțurile nasului, bărbia și centrul frunții. Scoateți produsul cu apă caldă. Dacă nu-i place să pătrundă apă pe față dimineața, utilizați un prosop mic umed pentru a îndepărta produsul.

Toate tonice hidratante au evoluat foarte de-a lungul anilor, și suntem deja foarte departe

De momentul în care această mișcare a fost plin de produse pe bază de alcool, în funcție de care a fost „închide porii”. Toate tonic hidratante astăzi sunt saturate cu ingrediente pe bază de plante, utile și nutritive, cum ar fi acidul hialuronic, antioxidanti si apa de flori. Este absolut necesar, pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea grasă, care, în ciuda grăsimii aparente, poate fi totuși deshidratată. Tipul de ser pentru a alege depinde de ceea ce deranjează pielea. Există deja séruns și uleiuri, pentru toate tipurile de probleme de piele: pielea este gras, uscat, matur,sau cu acnee. Există séruns pentru a ilumina pielea, pentru a trata pete de vârstă și hrănesc pielea deshidratat. Mai mult de un ser sau ulei poate fi utilizat. Și aici se aplică regula de a utiliza mai întâi produse mai ușoare. Aplicați mai întâi séruns pe bază de apă și navigați prin aplicarea apoi mai grele. Uleiuri pot fi aplicate în scopuri, sau pot fi amestecate cu un hidratant.În ciuda faptului că crema are protecție de la soare, noi întotdeauna recomandăm să aplicați un strat suplimentar de protecție solară, la sfârșitul procedurii de dimineață, mai ales dacă utilizați acid exfoliantes (AHAs sau BHAs), sau tratamente anti-imbatranire (Vitamina a Retinóis). http://ingrijit-corpul.info/sistem-stimulator-masculinitate-long-strong/

Protecție solară este, de asemenea

Ceva care va asigura că pielea rămâne tineri și lumină pentru o perioadă mai lungă de timp. Dacă nu utilizați protecție solară, orice tratament, anti-vârstă care utilizează acum sau în viitor pentru a utiliza, sunteți încercarea de a lupta împotriva daunelor ireversibile cauzate de soare. Folosind particule mici care fac masaj manual pentru a elibera celulele moarte și contaminarea adânc din porii. Acesta este cel mai cunoscut, și vă recomandăm doar țineți minte că dumneavoastră scrub exfoliant anume pe bază de ingrediente naturale (zahăr, cafea, etc), iar nu de micro-particule de plastic care poluează oceanele și pot duce la micro-golurile de pe piele, imperceptiveis cu ochiul liber, dar care pe termen lung va crea probleme de vindecare.