Piele superba in 8 minute: cum sa ai grija, sa tratezi si sa protejezi fata

Săpun de curățare, tonic, serum, cremă anti – age

Cremă pentru zona din jurul ochilor, anti-age, fotoprotetor. Îngrijirea pielii necesită mult, dar cât timp va fi că ne petrecem atunci când folosim produsele potrivite? Experții predau ritual, rapid – nu se sortează pe locuri de muncă, dar, de asemenea, eficient pentru a lăsa pielea mai frumoasă și mai sănătoasă (niciodată nu strică să ne amintim că acesta este primul nostru barieră împotriva atacatorilor externe). Curățați în 1 minut și prin: pielea trebuie spălată cu mișcări circulare, cu vârful degetelor, masând toate zonele, în principal în zona T, care este mai grasă. „Lăsați săpunul, gelul de spălare sau loțiunea de curățare, în funcție de tipul de piele, să rămână timp de un minut pentru al scoate cu apă. Produsul are nevoie de timp pentru a acționa”, spune Claudia Marçal, dermatolog din São Paulo.

Emulsia de curățare cu extracte liniștitoare este indicată

Pentru piele săpun uscat și lichid cu acid salicilic pentru ulei. El sfătuiește să fie deosebit de atent cu săpun, în zona ochilor, pentru a evita probleme cum ar fi blefarita sau conjunctivita. Tonusul în 30 de secunde: „loțiunile de tonifiere trebuie aplicate bumbacului pe toată lungimea feței și a gâtului. Acest tonic reglează (echilibrează), pH-ul și poate avea o caracteristică hidratantă, grăsime maternă și calmează, în funcție de faptul că este în curs de dezvoltare activă”, spune Jardis Volpe. Așteptați ca pielea să se usuce și mergeți la etapa următoare.

Hidratarea și procesul în 3 minute:

S-ar putea părea chiar că o mulțime de timp pentru a aplica suma pe crema este similar, dimensiunea de mazăre pe fata, dar în trei minute, dă un amestec de hidratare Cu ser anti-imbatranire. În ser poate fi aplicat înainte și, concentrate active, aduce o serie de beneficii. „Active, folosind subiecte cum ar fi vitamina C stabilizat, vitamina E, Alistin, OTZ 10 și acid ferulic spori sistemul nostru antioxidant”, spune medicul. În cazul în care un hidratant care trebuie să fie puse în aplicare în așa fel încât pielea să se usuce, acidul hialuronic este, în opinia sa, cea mai bună opțiune, și poate combina greutate moleculară mică și mare, cum ar fi Hyaxel și DSH CN. Urmăriți texturile: „pielea uscată se bucură de creme mai grele decât pielea mai grasă, ar trebui să investească în gel și loțiuni oil – free”, spune Jardis Volpe. http://ingrijit-corpul.info/prostect-recenzii-pret-unde-sa-cumparati-care-sunt-efectele-probleme-cu-prostata-nu-ar-trebui-sa-se/

Având grijă de zona din jurul ochilor în 30 de secunde:

Una dintre cele mai sensibile din organism, această regiune merită un tratament special pentru a preveni formarea de linii și falduri. „Formulele trebuie să fie moi, dar concentrate în active care asigură elasticitatea și elasticitatea pielii”, spune dermatologul. Fotoproteger în 2 minute și jumătate: în timp ce ați îngrijit ochiul, hidratantul este deja absorbit și pielea este gata să primească un filtru solar. „Acesta este unul dintre cei mai importanți pași, dar nu va ajuta, aplicați protecția solară și ieșiți. Filtrul are nevoie de 30 de minute pentru a acționa. Deci, dacă vă oferă la soare, astfel încât am ieșit din casă, faceți acest ritual înainte de micul dejun”, spune Claudia nu, adaugă: „cercetările arată că cantitatea este folosită în condiții care se potrivește cu o lingură de cafea. Dacă se aplică mai puțin decât în acest sens, protecția lasă mult de dorit”, o alertă la dermatolog. Acest strat generos trebuie să fie bine distribuite pe toată fața-pentru a câștiga timp, utilizați un filtru cu culoare, nu are nevoie de o bază. Acest lucru este de bază, dar pentru mai mult de un minut, dă trece pudra si fard de obraz. Gata, pielea este făcută și protejată!